Når marketing og PR arbejder sammen

10.04-2018

Hvis I ønsker at gøre jer mere synlige, er der to overordnede greb, I kan anvende. Det ene er markedsføring, det andet er public relation (PR). Den ene disciplin er ikke vigtigere end den anden. Begge er nødvendige for at sikre virksomhedens position og øge relationen samt interaktionen med kunderne. Men det er vigtigt, at I kender forskellen i de enkelte discipliner. Ellers går I glip af en fælles forståelse af virksomhedens berettigelse og mål. I værste fald arbejder marketing og PR i hver sin retning.

Når medarbejderne bliver digitale brand ambassadører

13.03-2018

Kommunikationen på de sociale medier er en vigtig del af virksomhedens aktiviteter, hvor likes, shares og kommentarer kan være afgørende i ønsket om at få at budskaberne helt ud til forbrugerne. Ét af de nyere begreber ”employee advocacy” handler om, at engagere og motivere medarbejdere i virksomhedens brand på de sociale medier. Målet er at skabe digitale brand ambassadører i medarbejderstaben.

Blog din virksomhed til succes

23.01-2018

Det er blevet sværere at få fat på de kræsne og travle forbrugere – især de unge. De sociale medier spiller en væsentlig rolle i kampen om opmærksomheden. Virksomhederne må i højere grad tænke kreativt, og alternativt, for at få skabt et større kendskab.

Fornemmelsen for den gode historie

06.12-2017

Hvis I ønsker at forbedre jeres pressearbejde, kan det være en god idé at starte med at blive klogere på, hvordan journalister tænker og arbejder. En drevet journalist er altid på jagt efter den gode historie og er trænet i at arbejde med nyhedskriterierne.

Eksklusiv LæseLounge – måske noget for dig?

23.11-2017

Er du frisk på at læse fire spændende fagbøger? Er du klar til at blive udfordret på din virksomheds strategi og kommercielle potentiale gennem den nyeste litteratur? Vil du skabe nye relationer – og er du åben for nye indspark og metoder? Så er læsenetværket ”LæseLoungen” måske noget for dig.