Hvad er jeres kommercielle forretningspotentiale?

Mange virksomheder er gode til at udvikle produkter og services, men mangler kompetencerne til at komme ud på markedet – og forstå kunderne bedre. Den kommercielle del af forretningen er ofte overset, og arbejdet med salg og synlighed bliver for tilfældigt og ukoordineret. Virksomheder går i drift og bliver “hjemmeblinde”. De har brug for en ekstern sparringspartner, der sætter spot på deres kommercielle udviklingspotentiale.

BizBuddy udfordrer og motiverer virksomheder i den kommercielle retning.

  • Hvordan ser jeres kommercielle potentiale ud?
  • Er I gode til at skabe efterspørgsel?
  • Forstår I jeres kunders behov?

Book et uforpligtende møde på + 45 60 27 82 27 eller send en mail til mdj@bizbuddy.dk

CASES:

Hos Kalabas har vi haft stor glæde af sparringen med Mette Dahl Juelner fra Bizbuddy. Som forholdsvis nystartet firma, var det nødvendigt for os, at Mette gav os professionelt input i forhold til, hvordan vi tager de næste skridt. Vi oplevede at Mette hurtigt var i stand til, at få et overblik over hvilke udfordringer, vi står over for. Hun italesatte nogle af de ting, vi ikke selv havde taget fat på, og gav os værktøjerne til at starte den nødvendig proces. Vi kan på det varmeste anbefale Mette, hvis du står overfor udfordringer i dit firma, og vi vil i hvert fald helt sikkert fortætte med at få rådgivning af Mette.”
Christian Thelin, medejer, Kalabas

Jeg har haft nogle virkelig gode seancer med Mette fra BizBuddy, hvor vi kom rundt i alle hjørner af min virksomhed. Mette er god til at sætte sig ind i min forretning og mine muligheder og udfordringer. Det er virkelig en øjenåbner, hvor jeg får sat ord på, hvad jeg skal fokusere på og arbejde med, ligesom det identificerer ting, jeg skal fjerne fokus fra, fordi det ikke tilfører min virksomhed værdi. Jeg kan varmt anbefale Mette og vil bruge hende fremover.”
Elisabeth von Staffelt, indehaver, Bodano Publishing & Communicaation

“Vi har siden 2015 haft et samarbejde med virksomhedskonsulent Mette Dahl Juelner om to større opgaver: Sparring og rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af ny strategiplan helholdsvis deltagelse som udstiller på projekt: Værktøjsdagen 2015. Vi er imponeret over Mettes evne til på meget kort tid at samle tilstrækkelig information til at kunne forstå foreningens domæne, hvilket jo er nødvendigt for at kunne levere kvalificeret rådgivning og sparring. Fra vores første møde har Mette fremstået velforberedt, interesseret og med en dejlig positiv tilgang til opgaverne. Hun fremstår saglig og meget ærlig, og hun har en sublim evne til at spotte ens styrker og muligheder, hvilket hun naturligt omsætter til ros og positive udsagn. Omvendt holder hun sig ikke tilbage med mere kritiske kommentarer om det, som bør laves om eller grundlæggende bare ikke er godt nok. Mette har i løbet af vores samarbejde udvist kompetencer på et højt fagligt niveau og derfor ingen tvivl om, at hun evner at bruge sin store erfaring effektivt og meget professionelt. Derudover er hun et særdeles behageligt menneske at arbejde sammen med – noget vi prioriterer højt i foreningen Dansk Projektledelse, da det understøtter vores værdi om samarbejdsglæde.”
Jesper Schreiner, Foreningsleder, Dansk Projektledelse