Hvordan styrker I jeres kommunikation og brand?

En klar forudsætning for et stærkt brand, og en succesfuld kommunikation, handler både om at få kernefortællingen på plads og om at få skabt en klar plan. Måske foregår jeres PR- og presseindsats for tilfældigt og for ukoordineret. Måske har I slet ikke tid eller evner til at arbejde med jeres brand. BizBuddy hjælper jer gennem hele processen, så I kan stå endnu skarpere i jeres ønske om at få kunderne i tale – og få de gode historier ud i verden.

BizBuddy har bl.a. hjulpet: Gladsaxe Kommune, Anne Laxholm, Orbicon, Caspar Phillipson, Digitaliseringsinstituttet, Dansk Projektledelse, NOR:, Søhuset, VEU, Bropharma, Travel Sense, Ishøj Danhostel, Egegården/Møllegården, Hotel Hillerød, Danish-Chinese Business Forum, Kirppu, Kallerman Revision og Academy CPH.

CASES:
Hvis du har brug for at få “spidset blyanten” i forhold til at realisere dine drømme for din karriere eller din virksomhed, så er du havnet på den helt rigtige hjemmeside. BizBuddy ved Mette Dahl Juelner har helt konkret skabt rum for at jeg kunne få indsigt i, hvordan jeg meget bedre kan prioritere for at indfri mit faglige potentiale optimalt. Gennem samtaler har vi indkredset, hvad jeg dybest set ønsker for mit arbejdsliv – og ved at erkende dette og derefter kigge sammen på hvordan min indsats kan fokuseres, har BizBuddy haft helt afgørende betydning for min personlige ”virksomheds” fremgang og synlighed de seneste år. Det har været et befriende, opløftende, til tider overraskende, inspirerende og uden sidestykke berigende samarbejde. Jeg anbefaler på det varmeste at indlede en professionel samtale med Mette Dahl Juelner.”
Caspar Phillipson, skuespiller

”BizBuddy har fungeret som min sparringspartner i forbindelse med PR og kommunikation. Mette har blandt andet hjulpet mig i gang med min biografi, som er udkommet på Gyldendals Forlag. I dag er jeg fast kunde hos BizBuddy, fordi jeg ved, at jeg får en professionel rådgivning, og fordi jeg samarbejder med en partner, der forstår min forretning og mit brand.”
– 
Anne Laxholm, dommer i “Vild Med Dans” / TV 2 

 

 Fotograf Camillahey.dk