Hvornår har du sidst kigget på dit ”om” på dit website?

Mon ikke du har et menupunkt på dit website, du kalder: ”om mig” eller ”om os”? Det er her vi orienterer os om dig, din virksomhed, produkter, ydelser, erfaringer og særlige kompetencer. Analyser viser, at det er det menupunkt, de fleste af os klikker på. Det er derfor afgørende, at du har en kort og velformuleret tekst, som vi alle forstår – og får lyst til at reagere på.

Med et opdateret, og skarpt, ”om” øger du dine muligheder for at positionere dig tydeligere i en verden, der aldrig står stille. Du vil opleve, at det bliver lettere for dig at tiltrække kunder, investorer og medarbejdere. Og dine muligheder for at kommunikere mere præcist, øges markant. Men hvad kan du gøre for at få opdateret dit ”om” på en professionel og effektiv måde?

Lad eksperten hjælpe dig

Mit navn er Mette Dahl Juelner. Jeg er ekspert i at skrive kernefortællinger og ”om”-tekster til iværksættere, organisationer og virksomheder i alle størrelser – og inden for alle brancher. Jeg har stor erfaring i at stille skarpt på dine ydelser, produkter, styrkepositioner og ambitioner. Lad mig kigge forbi dit website og hjælpe dig med dit nye ”om”. Du får 7-10 brugbare input, og konkrete løsningsforslag, til en langt skarpere tekst, end den du har i dag. Og med mit professionelle ude-fra-og-ind blik, er jeg sikker på, at jeg kan hjælpe dig med få færdiggjort en tekst, som øger dine muligheder for at differentiere dig og kommunikerer tydeligere til dem du gerne vil i dialog med. Noget af det jeg kigger på er:

 • Får du tydeligt nok beskrevet, hvordan du differentierer dig?
 • Hvad er dit særlige dna og unikke udgangspunkt?
 • Forstår vi, hvilken værdi du skaber for dine kunder, og hvad du reelt tilbyder?
 • Er du tydelig nok omkring dine særlige styrkepositioner, ambitioner og virksomhedsdrømme?
 • Hvad fungerer godt, som du skal bevare eller måske folde mere ud?
 • Hvordan fungerer sproget, grammatikken, længden af teksten etc.?

Sådan kommer du i gang

 1. Kontakt mig på mdj@bizbuddy.dk eller mobil 60278227 og skriv at du mangler hjælp til dit ”om”
 2. Mail mig link til dit website og oplys dit cvr.nr. Du modtager en faktura på 5.900 kr. ekskl. moms
 3. Afvent 1-2 dage
 4. Du modtager 7-10 input målrettet dit ”om” + konkrete løsningsforslag + andre relevante kommentarer, du kan arbejde videre med (via mail)
 5. Du går i gang med at omformulere en ny tekst
 6. Du sender din opdaterede tekst til mdj@bizbuddy.dk
 7. Afvent 1-2 dage
 8. Du får feedback på din nye tekst (via mail)
 9. Forløbet slutter, og du er nu klar til at komme videre

Hvis du gerne vil have hjælp til at starte helt forfra med en ny kernefortælling, kan jeg også klare det. Kontakt mig på mdj@bizbuddy.dk