Hvordan styrker I jeres kommunikation og brand?

  • Har I styr på jeres hovedbudskaber, kernefortælling og styrkepositioner?
  • Har I tid og evner til at arbejde målrettet med jeres brand?
  • Har I koordineret jeres forretningsplan i forhold til jeres kommercielle aktiviteter?
  • Foregår jeres PR- og presseindsats alt for tilfældigt – og for ukoordineret?
  • Hvordan ser jeres årshjul ud?
  • Trænger I til at blive udfordret – og blive set på med eksterne øjne?

En klar forudsætning for et stærkt brand, og en succesfuld kommunikation, handler både om at få kernefortællingen på plads, men også om at få skabt en klar plan. Mange virksomheder oplever, at den daglige drift tager over, og at hjemmeblindhed skygger for de gode historier og de klare budskaber. BizBuddy har hjulpet både virksomheder og personer med at blive skarpere på eget brand og synlighed.

BizBuddy har bl.a. hjulpet: Gladsaxe Kommune, Anne Laxholm, Orbicon, Entry Point North, Caspar Phillipson, Digitaliseringsinstituttet, Dansk Projektledelse, Tandex, NOR:, Søhuset, VEU, Bropharma, Travel Sense, Ishøj Danhostel, Egegården/Møllegården, Hotel Hillerød, Danish-Chinese Business Forum, Kirppu, SOSU H, Kallerman Revision, Wibe For Good og Academy CPH.

Book et uforpligtende møde på + 45 60 27 82 27 eller send en mail til mdj@bizbuddy.dk


Kundeudtalelser: 

”BizBuddy har fungeret som min sparringspartner i forbindelse med PR og kommunikation. Mette har blandt andet hjulpet mig i gang med min biografi, som er udkommet på Gyldendals Forlag. I dag er jeg fast kunde hos BizBuddy, fordi jeg ved, at jeg får en professionel rådgivning, og fordi jeg samarbejder med en partner, der forstår min forretning og mit brand.”
 
Anne Laxholm, dommer i “Vild Med Dans” / TV 2 og ejer af Dance Academy Laxholm

Hvis du har brug for at få “spidset blyanten” i forhold til at realisere dine drømme for din karriere eller din virksomhed, så er du havnet på den helt rigtige hjemmeside. BizBuddy ved Mette Dahl Juelner har helt konkret skabt rum for at jeg kunne få indsigt i, hvordan jeg meget bedre kan prioritere for at indfri mit faglige potentiale optimalt. Gennem samtaler har vi indkredset, hvad jeg dybest set ønsker for mit arbejdsliv. Ved at erkende dette, og derefter kigge sammen på hvordan min indsats kan fokuseres, har BizBuddy haft helt afgørende betydning for min personlige ”virksomheds” fremgang og synlighed de seneste år. Det har været et befriende, opløftende, til tider overraskende, inspirerende og uden sidestykke berigende samarbejde. Jeg anbefaler på det varmeste at indlede en professionel samtale med Mette Dahl Juelner.”
Caspar Phillipson, skuespiller

“I forbindelse med lancering af vores nye produkt har Mette fra BizBuddy hjulpet os med PR. Vi havde en indledende samtale og interview, som hun hurtigt fik omsat til en fantastisk og skarp pressemeddelelse. Sammen fandt vi frem til relevante medier og kommunikationskanaler. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Mette, og hun har en stor andel i at forskellige medier, både aviser og digitalt, har fortalt vores historier. PR-arbejdet har skabt synlighed og støttet vores salg. Stor anbefaling herfra.”
– Kenneth Rueskov Møller, founder og partner, Wibe For Good

Jeg har haft nogle virkelig gode seancer med Mette fra BizBuddy, hvor vi kom rundt i alle hjørner af min virksomhed. Mette er god til at sætte sig ind i min forretning og mine muligheder og udfordringer. Det er virkelig en øjenåbner, hvor jeg får sat ord på, hvad jeg skal fokusere på og arbejde med. Ligesom det identificerer ting, jeg skal fjerne fokus fra, fordi det ikke tilfører min virksomhed værdi. Jeg kan varmt anbefale Mette og vil bruge hende fremover.”
– Elisabeth von Staffelt, indehaver, Bodano Publishing & Communication

“Vi har siden 2015 haft et samarbejde med virksomhedskonsulent Mette Dahl Juelner om to større opgaver: Sparring og rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af ny strategiplan. Vi er imponeret over Mettes evne til på meget kort tid at samle tilstrækkelig information til at kunne forstå foreningens domæne, hvilket jo er nødvendigt for at kunne levere kvalificeret rådgivning og sparring. Fra vores første møde har Mette fremstået velforberedt, interesseret og med en dejlig positiv tilgang til opgaverne. Hun fremstår saglig og meget ærlig, og hun har en sublim evne til at spotte ens styrker og muligheder, hvilket hun naturligt omsætter til ros og positive udsagn. Omvendt holder hun sig ikke tilbage med mere kritiske kommentarer om det, som bør laves om eller grundlæggende bare ikke er godt nok. Mette har i løbet af vores samarbejde udvist kompetencer på et højt fagligt niveau og derfor ingen tvivl om, at hun evner at bruge sin store erfaring effektivt og meget professionelt. Derudover er hun et særdeles behageligt menneske at arbejde sammen med – noget vi prioriterer højt i foreningen Dansk Projektledelse, da det understøtter vores værdi om samarbejdsglæde.”
– Jesper Schreiner, foreningsleder, Dansk Projektledelse