Phillipson og Agner
Caspar Phillipson er uddannet skuespiller og er først og fremmest kendt for sin præstation som præsident Kennedy i den Oscarnominerede film ”Jackie”, hvor han spiller over for Natalie Portman. Anders Agner er uddannet journalist og er chefredaktør på Kongressen.com. Han er én af landets mest benyttede USA analytikere i tv og radio og forfatter til flere roste bøger om Kennedy. Caspar Phillipson og Anders Agner arbejdede første gang sammen i forbindelse med tilblivelsen af bogen ”JFK100”, der udkommer den 10. maj i år. De stod for første gang sammen på scenen til den danske premiere på filmen ”Jackie”. Nu har de show klar om Kennedys største taler.

Kennedys taler
JFK blev især kendt for sine stærke og nærværende taler. Han havde et tæt samarbejde med Ted Sorensen, som hjalp ham med at formulere de ikoniske taler. Ted Sorensen, som havde danske rødder, spillede en stor rolle i præsidentens virke. Showet handler om dette unikke samarbejde og om de historiske taler. Anders Agner nåede at møde og interviewe Ted Sorensen tre måneder før sin død i 2010. Talerne bliver naturligvis leveret live af Caspar Phillipson.

The Danish JFK Guys
At to danske Kennedy entusiaster har fat noget helt særligt, vidner den internationale efterspørgsel om. Således er de booket til tre shows i Berlin i slutningen af maj – blandt andet på det berømte Schöneberg Rathaus, hvor JFK i sin tid holdt sin berømte Berlin tale. Derefter går turen tilbage til USA, hvor nye shows i Washington D.C., Dallas og New York er i støbeskeen. Derudover begynder Agner og Phillipson om få uger optagelserne til en amerikansk dokumentarfilm med titlen ”The Danish JFK Guys”. Filmen tager udgangspunkt i showet og fortælles fra stederne, hvor Kennedy i sin tid holdt nogle af sine mest ikoniske taler.

Book et show
Kontakt Mette Dahl Juelner fra BizBuddy på telefon 60 27 82 27 eller via mailen mdj@bizbuddy.dk