I en verden med skiftende agendaer og øget konkurrence, er det afgørende, I har styr på jeres virksomheds position og brandingafsæt. Hvad er det, I reelt tilbyder? Hvilken værdi skaber I egentlig – og for hvem? Hvor er I på vej hen? Jeres virksomheds kernefortælling er det manifest og kulturanker, som hjælper jer med at sætte retning. Den giver overskud og skaber overblik, så I kan fokusere på jeres forretning. Bliv endnu bedre at kommunikere tydeligt og præcist – internt som eksternt. 

Professionel hjælp til jeres kernefortælling
BizBuddy er ejet af Mette Dahl Juelner. Hendes speciale er at formulere og implementere kernefortællinger for virksomheder, kommuner og iværksættere. Mette har udviklet en unik proces (SIAF-modellen), der sikrer at hun på kort tid får præciseret styrkepositioner og formuleret den færdige fortælling. Hendes styrker er hendes evne til at forstå og afdække særlige problematikker samt spotte potentialer og skabe handling. Derudover er hun en rutineret oplægsholder og facilitator med fokus på virksomhedens markeds- og kundepotentiale.

BizBuddy Academy
BizBuddy ønsker at udbrede kendskabet til kernefortællingen, og dens mange anvendelsesmuligheder, med lærerige og inspirerende forløb, der kan anvendes i praksis. Målet er at styrke ambitiøse og nysgerrige iværksættere, virksomhedsejere og ledere med at blive bedre til at skabe en rød tråd i deres branding, kommunikation og markedsføring. Derfor har Mette etableret BizBuddy Academy, som er en online læringsplatform for iværksættere, solo-selvstændige samt ledere eller direktører, som ønsker at blive skarpere på deres virksomheds kernefortælling. 

Online Materclass i kernefortælling
På online Masterclass forløb
om virksomhedens kernefortælling, får I konkrete værktøjer til, hvordan I kommer i mål med jeres virksomheds unikke kernefortælling. Og I får idéer til, hvordan I kan anvende fortællingen. Gennem en struktureret proces får I indsigter, der skaber fundamentet for jeres unikke historie. Vi stiller skarpt på jeres virksomheds omverden, kunder og konkurrenter. I får også input til, hvordan I opbygger en kernefortælling samt hvilke sproglige virkemidler, I skal være opmærksom på. Læs mere om BizBuddy Academy her

Solid erfaring
Mette Dahl Juelner har en bred kommerciel baggrund bl.a. som marketingchef hos TV 2 og mediaplanlægger hos OMD A/S. Mette er uddannet inden for markedsføring og kommunikation, og hun har en Mastergrad i Oplevelsesledelse (RUC) samt gennemført en Executive Bestyrelsesuddannelse fra CBS. Hun er bidragsyder til en række fagbøger om branding og innovation og er fast skribent for Erhvervsavisen Nordsjælland om strategi og kommunikation. Mette afvikler workshops for IvæksætterDanmark, er foredragsholder hos YouandX og afholder kurser for Børsen Masterclass i positionering og kernefortælling Positionering – Borsen Uddannelse

 

BizBuddy er i 2021 blevet prækvalificeret til at levere kommunikationsrådgivning til Københavns Kommune.

Kernekompetencer:

  • Formulering af virksomhedens kernefortælling/DNA
  • Implementeringsplan og eksekvering af virksomhedens kernefortælling/DNA (internt og eksternt)
  • Kommunikationsrådgivning, branding og PR
  • Udarbejdelse af kommunikationsstrategi og -plan
  • Workshops og oplæg (strategiprocesser, kommercielle aktiviteter, kernefortællingen, arketyper og salgspitch)